TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Bankunk célja, hogy jelentős társadalmi szerepvállalási hagyományaira és munkatársainak elkötelezettségére építve 2010-re elismerten a hazai bankszektor társadalmilag egyik leginkább felelősen működő, transzparens pénzintézetévé váljon, figyelembe véve külső és belső érintettjeinek hosszú távú érdekeit és a természeti környezet fenntarthatóságát.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Összesen öt díjat nyert a hazai pénzügyi szektor immáron hagyományosnak számító seregszemléjén az MKB Bank. A 2008. évi 3. hely után 1. helyezést értünk el a MasterCard-év bankja 2009. versenyen Az év társadalmilag felelős bankja kategóriában, mely a pénzügyi-gazdasági válság következtébena korábbinál is nagyobb figyelmet kapott.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Az MKB Bank a magyar kultúra elkötelezett támogatója. Pénzintézetként fontosnak tartjuk elsősorban a magyar kultúra meglévő értékeinek minél szélesebb körű megismertetését.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Ki űzi is, ki csak nézi ... a sportot mindenki szereti, a mérkőzéseken, a versenyeken elért sikerek hatnak ránk: megérintenek, lelkesítenek bennünket.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Az MKB Bank értékteremtő tevékenységének egy fő pillére a kiemelkedően tehetséges, de szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek támogatása, tanulmányaik elvégzésének elősegítése felsőoktatási tanulmányaik befejezéséig. A fiatalok érdekében tett erőfeszítésekben a Bank partnere a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület.