Az MKB-Euroleasing cégcsoport 1991-ben alakult azzal a szándékkal, hogy a gépjármű-értékesítéshez kapcsolódó szolgáltatások teljes körét lefedje. Az azóta eltelt bő másfél évtized az alapítók szándékát igazolta. 2001-től az MKB Bank tulajdonostársként vállalt szerepet munkánkban. Jelenleg cégcsoportunk az egyetlen szolgáltató a magyar piacon, mely a személygépjárműhöz kapcsolódó szolgáltatási lánc összes tevékenységet felvállalja.

 

Üzletágaink:

 

  • Gépjármű-finanszírozási üzletág

Cégcsoportunk legelső üzletága. Hitelkonstrukcióink gépjármű-finanszírozásra, kereskedői készletfinanszírozásra fordíthatók, valamint van gépjármű-fedezetű, szabad felhasználású hitelünk is.

  • Autópark-kezelési üzletág

Üzletágunk a flottakezelési piacon az éles verseny ellenére is stabilan áll, köszönhetően folyamatosan bővülő, minőségi szolgáltatásaiknak, melyekkel nem csak, hogy maximálisan kiszolgálják, de hosszú távon meg is tartják ügyfeleiket.

  • Biztosítás-közvetítési üzletág

Biztosításközvetítő üzletágunk nem csak a gépjárművekkel kapcsolatos biztosítási és alkuszi szolgáltatásokat kínál, szolgáltatásai lefedik a biztosítási termékek teljes skáláját.

  • Gépjármű-kereskedelmi üzletág

Kereskedelmi üzletágunk Magyarország legnagyobb többmárkás gépjármű-kereskedelmi hálózata; forgalmazott márkáink között megtalálható az Alfa Romeo, a Citroën, a Fiat, a Ford, a Honda, a KIA, a Mazda, a SsangYong és a Toyota.

 

Részletesebb információkért tekintse meg az MKB-Euroleasing oldalát az alábbi linkre kattintva:

http://www.euroleasing.hu/