Finanszírozás

Az Önnek legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztásában kisvállalati tanácsadóink széles körű tanácsadással állnak rendelkezésére, illetve készséggel elkészítik a személyesen Önre szabott ajánlatunkat.

Reméljük, szolgáltatásaink elnyerik tetszését, segítségére lehetünk vállalkozásának finanszírozásában, ezzel is hozzájárulva annak sikerességéhez.

Termékpalettánkon az alábbi konstrukciók közül választhat:

Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram II.

A Magyar Nemzeti Bank szeptember 11-én meghirdette a Növekedési Hitelprogram program második szakaszát (MNB NHP II.). Az MNB NHP II. főbb célkitűzéseit teljesítendő, különösen a gazdasági növekedés felgyorsítása, valamint a kis- és középvállalati (kkv) szektor terheinek csökkentése érdekében az MKB Bank is csatlakozott a program folytatásához, mint a kis- és középvállalatok finanszírozásában elkötelezett pénzintézet.

A programban részt vevő termékeink:

Széchényi Kártya Program

A Széchenyi Kártya folyószámlahitel a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi díj-támogatásban részesített hitelkonstrukció, amely kedvező lehetőség vállalkozása átmeneti pénzügyi gondjainak megoldására. A Széchenyi Kártya Konstrukció 2010-ben, a Forgóeszközhitel és a Beruházási Hitel bevezetésével bővült Programmá. 2012 tavaszától az uniós pályázatokon való részvételt segítő két új termék, a Széchenyi Önerő Kiegészítő és a Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel is elérhetővé vált a vállalkozások számára, melyet Bankunk is értékesít.

A programban részt vevő termékeink:

MKB 1x1 Finanszírozás

Az MKB Bank 1x1 Termékpalettáját vállalakozása igényeinek minél szélesebb körű és magas színvonalú kiszolgálásra alakítottuk ki. Személyes tanácsadás keretében az alábbi hiteltermékeinkkel tudjuk Ügyfeleinket kiszolgálni: