Export- és beszállítói finanszírozás
Amennyiben az Ön vállalkozása exporttevékenységgel rendelkezik, vagy exportőrcég közvetlen beszállítója, és tevékenységét legalább egy éve végzi, az MKB Exportélénkítő Hiteltermékein keresztül üzleti céljai megvalósításához kedvezményes kamatozású finanszírozást ajánlunk.

Növekedési Hitelprogram
Kedvezményes forint és euró hitel fix kamattal kis- és középvállalatok számára.

Exim versenyképességet javító hitelprogram
Az Exim által refinanszírozott versenyképességet javító hitelprogram beruházások valamint forgóeszköz igények finanszírozására nyújt lehetőséget.
A versenyképességet javító konstrukció célja a kis-, közepes, és nagyvállalkozásoknál felmerülő új beruházások megvalósításához szükséges finanszírozási igény valamint rövidtávú finanszírozási igény meghatározott keretek közötti biztosítása annak érdekében, hogy a vállalkozások versenyképességét kiszámítható módon elősegítse.

MKB Gépfinanszírozási Program
Az MKB Gépfinanszírozási Program a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. (GHG Zrt.) készfizető kezességvállása mellett igénybe vehető, közép- és hosszú lejáratú, nem rulírozó hitellehetőség a beszállítói körben tevékenykedő kis- és középvállalatoknak: új vagy használt termelő, gyártó gépek, valamint azokhoz kapcsolódó szerszámok, továbbá forgóeszközök, segédanyagok, alapanyagok beszerzéséhez. A konstrukció tehát beruházási és/vagy forgóeszköz típusú finanszírozás igénylését is lehetővé teszi.

MFB programok
Hosszú lejáratú forinthitelek kedvező kamatozással.

Széchenyi program
Hitelek kamattámogatással.