Az MKB Bankforint- és devizabetétek mellett hatékony megtakarítási, befektetési, likviditás-kezelési eszközként a megfelelő befektetési alapjait, saját kibocsátású kötvényeit valamint állampapírok széles választékát kínálja vállalati ügyfelei számára


Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy kérésére 2011. február 1-jétől, bankfiókunkba befáradva rendelkezésére bocsátjuk vállalata által bankunknál elhelyezett, az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított betétek és értékpapírok összefoglaló tájékoztatóját.


Aktuális MKB befektetési ajánlatok

Kérjük, tekintse meg az MKB aktuális befektetési ajánlatait.


Forint- és devizabetétek

Likvid pénzeszközeit vonzó kamatozással kötheti le forintban vagy devizában, akár egy hétre vagy 12 hónapra, ahogy Önnek kényelmesebb, személyesen vagy telefaxon.


A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listában. A betéti szerződés részletes leírását az üzletszabályzat tartalmazza.

MKB Forint Tőkevédett Likviditási Alap

Az MKB Forint Tőkevédett Likviditási Alap biztonságos egyszerű és hatékony megoldás a szabad pénzeszközök jövedelmező kezelésére.


MKB Prémium Rövid Kötvény Befektetési Alap

Az MKB Prémium Nyíltvégű Pénzpiaci Befektetési Alap részesedést nyújt a rövid lejáratú értékpapír piaci hozamokból likviditás biztosítása mellett.

MKB EURÓ Tőkevédett lLkviditási Alap

Az Alap segítségével Ügyfeleink olyan befektetési portfoliónak a hozamából részesedhetnek, amely a befektetett tőke minimum 90%-át az MKB Bank Zrt-nél lekötött és látra szóló euróban denominált banki betétekbe, maximum 10%-át az Eurozóna országaiban, euróban kibocsátott, diszkont kincstárjegyekbe fekteti. Az alap befektetési politikája biztosítja a befektetett tőke védelmét.

MKB Dollár Tőkevédett lLkviditási Alap

Az Alap segítségével Ügyfeleink olyan befektetési portfóliónak a hozamából részesedhetnek, amely a befektetett tőke minimum 90%-át az MKB Bank Zrt-nél lekötött és látra szóló dollárban denominált banki betétekbe, maximum 10%-át az OECD tagországaiban, dollárban kibocsátott kincstárjegyekbe fekteti. Az alap befektetési politikája biztosítja a befektetett tőke védelmét.


Állampapír forgalmazás

Alacsony kockázatú, hitelviszonyt megtestesítő értékpapír. Változatos futamidőkben, diszkontkincstárjegy és államkötvény formában érhető el.


MKB Kötvények

Az MKB Bank a saját kibocsátású kötvények rendszeres forgalomba hozatalával a hazai piacon vezető pozíciót tölt be a befektetési termékek ezen szegmensében. Fix kamatozású, változó kamatozású, valamint diszkont kötvények egyaránt megtalálhatók a termékek között.